Over mij

Phoebe betekent helder, verlichting. Deze woorden zijn symbolisch voor mijn passie en mijn leven. Van jongs af aan voel ik de drang om de omgeving om me heen regelmatig te veranderen en te vernieuwen.

 

Interieurstyling

Al van jongs af aan ben ik bezig met interieurstyling. Ik vind weinig dingen zo leuk als een woning inrichten en gezellig maken. Sfeervol en warm, maar ook een tikje trendy. Een huis dat je met recht thuis noemt en waar je met veel plezier binnenkomt.

Om mijn passie meer achtergrond te geven heb ik de HBO-opleiding Styling bij Artemis Hogeschool voor Styling gevolgd.

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe je moodboards kunt gebruiken om in één oogopslag de juiste sfeer te presenteren, hoe je kleuren en materialen op elkaar afstemt en vooral hoe je een inrichting afstemt op de gebruikers.

Door de opgedane kennis te combineren met mijn eigen gevoel, inzichten en ervaring kan ik ook voor jou een warm, gezellig en stijlvol interieur samenstellen.

 

Verkoopstyling

Als specialist op het gebied van vastgoedpresentatie zorg ik dat de inrichting van jouw woning stijlvol en aantrekkelijk wordt neergezet voor de verkoop. Of het nu gaat om minimale aanpassingen met je eigen inboedel en accessoires of een totale restyling.

Een stijlvolle woning zorgt voor een voorsprong op de woningmarkt. De adviezen en restyling leiden vaak tot een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Naast de verkoopstyling van je woning, geef ik ook interieuradvies.

Het mooiste moment voor mij is als alles geschilderd is en het meubilair er staat. Dan nog de finishing touch met een plant, kaars en andere leuke accessoires.

Met mijn creativiteit, professionaliteit, inlevingsvermogen en enthousiasme tover ik elke woning om tot een stijlvol object, klaar voor de verkoop.

Neem contact op »
Geheel vrijblijvend!